:Отминал:Младежки обмен в Мармарис, Турция, 21-28 Май 2016 г.

Младежкият обмен е на тема ““Say stop to diabetes through active life!””, който ще бъде проведен в Мармарис/Турция с участието на 36 младежи от 6 държави (Гърция, България, Турция, Германия, Полша и Португалия).

МЛАДЕЖКИ ПРОЕКТИ ЕРАЗЪМ предлага възможност за участие в едноседмичен Младежки обмен в Мармарис/Турция, през периода 21 – 28 Май 2016г. на 5 младежи на възраст 17-28 години.От България ще отпътуват 5 младежи на възраст 17-28 години и 1 групов лидер (няма възрастово ограничение за лидера).
Настаняването и храната, както и всички останали разходи свързани с проекта се покриват на 100% от организаторите. Пътните разходи до 80 евро се възстановяват на 100% от организаторите.
Организационната такса за участие в проекта е 50 евро, която се заплаща от участника след одобряването му за проекта или се удържа при възстановяване на транспортните разходи /Таксата се използва за администриране дейността по подготовка, реализиране и последващи дейности по проекта, както и за изпълнение на всички задължения на изпращащата организация, съобразно ръководството на програмата „Еразъм +“./
Участниците ще получат сертификат „YouthPass”, признат от ЕС и удостоверяващ участието им в проекта.
Информация относно пътуването:
Със автобус София-Истанбул, след което групата ще лети със самолет от Истанбул до летище „Даламан” с авиокомпанията „Pegasus” . Участниците трябва да имат готовност да закупят самолетните си билети до 25 Февруари (Мармарис е туристическа дестинация и самолетните билети Истанбул-Мармарис поскъпват със всеки изминал ден). Към днешна дата двупосочен самолетен билет Истанбул – летище Даламан е около 45 евро, а двупосочен автобусен билет София-Истанбул е 35 евро, така че ако навреме си закупите самолетните билети, ще се поберем в сумата от 80 евро за транспортни разходи.
Информационен пакет на проекта: http://1drv.ms/1oDcXk4
Участниците ще бъдат настанени в следния хотел:http://www.bluepalace.net/
При желание за участие, моля да попълните следния формуляр:
http://1drv.ms/1RD23pD и да го изпратите на имейл: youthcommunitybg@gmail.com до 18 Февруари 2016г. (включително)
Моля да кандидатстват младежи, които са сигурни, че ще могат да участват при евентуално одобрение.
Oдобрените кандидати ще получат обратен имейл на 19 Февруари и ще бъдат добавени в създадената фейсбук група на Младежкия обмен, която ще бъде използвана за информиране на участниците и организиране на пътуването.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.