•Отминал•Младежки обмен във Vlora, Албания,12 – 19 септември

Какво?

Младежки обмен на тема “ New Born Memory” във Vlora, Albania, от 12 до 19 септември 2016г.

Брой участници: 

4 младежи на възраст 18-30 години и 1 групов лидер (няма възрастово ограничение за лидера)

Описание:
Младежкият обмен е на тема “ New Born Memory” и ще се проведе с участието на 40 младежи от 8 държави (Италия, Босна и Херцеговина, България, , Испания, Полша, Румъния, Франция и Албания).  Настаняването и храната, както и всички останали разходи свързани с проекта се покриват на 100% от организаторите.
Пътните разходи до 170 евро се възстановяват на 100% от организаторите. Организационната такса за участие в проекта е 50 евро, която се заплаща от участника след одобряването му за проекта и купуване на билети за пътуване /Таксата се използва за администриране дейността по подготовка, реализиране и последващи дейности по проекта, както и за изпълнение на всички задължения на изпращащата организация, съобразно ръководството на програмата „Еразъм +“./
Участниците ще получат сертификат „YouthPass”, удостоверяващ участието им в проекта.
За да участвате, попълнете този формуляр и да го изпратете на имейл: myhomebgparticipants@gmail.com до 18ти Август 2016 г.
Моля да кандидатстват младежи, които са сигурни, че ще могат да участват при евентуално одобрение.
Oдобрените кандидати ще получат обратен имейл до 20ти Август 2016г. и ще бъдат добавени в създадената фейсбук група на Младежкия обмен, която ще бъде използвана за информиране на участниците и организиране на пътуването.
Повече информация за проекта тук.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.