Обмен за предприемачество

Младежката неформална група „Нови Искър Генерация Y“ (като изпращаща организация) търси 2ма мотивирани участници за младежки обмен на тема ‘First steps to enter in the entrepreneurship world’, който ще се проведе в известния румънски зимен курортен център Бущени (на 130 км северно от Букурещ) от 02.11.2016 г. до 11.11.2016 г.
Кандидатите за участие трябва да са на възраст от 18 до 30 г., да владеят английски език на поне средно ниво, както и да имат силна мотивация и желание за работа по тази актуална тема.
В младежкия обмен ще участват 45 млади хора от 10 европейски страни. Проектът е обезпечен финансово по програма Еразъм+, като настаняването и храненето по време на трейнинга е покрито 100 %, а за пътни разходи за участниците от България ще се възстановява в края на обмена в Румъния сумата от 80 евро (ще се пътува с автобус от София до Букурещ, а от Букурещ до гр.Бущени с влак) – сума, напълно достатъчна за покриване на пълните транспортни разходи от София до Бущени и обратно.
Освен активна и динамична работа, организаторите на трейнинг курса са предвидили и няколко интересни пътувания (като част от социалната част на този проект) до близки до гр.Бущени места, а именно – до популярния замък Бран (Dracula Castle) и до средновековния град Брашов, който е съвсем близо до Бущени.
Желаещите да участват в този младежки проект, нека пишат на имейл: valentino.t@abv.bg за да им бъде изпратен инфопак за събитието, както и апликационния формуляр, който трябва да попълнят.
Срок за кандидатсване: 04.09.2016 г.