Младежки обмен “Don’t Mind the Gap” в Испания

CVS Bulgaria предлага младежки обмен “Don’t Mind the Gap”

Целта на младежкия обмен “Don’t Mind the Gap” е да подкрепи и мотивира младите хора да използват ефективно енергията си и да развият нужните умения, с които да направят положителни промени в нашето общество. В днешния свят съществува пропаст между идеите, плановете и действията и ние заедно можем да преодолеем тази пропаст.

В края на проекта, участниците ще придобият по-голямо самочувствие и по-голяма яснота как да превърнат своите идея в действия. Те ще направят първите си стъпки в управлението на проекти и ще натрупат знания и умения, които са важни не само за тяхното личностно развитие, но също така и за тяхната кариера.

calendar Период на провеждане: 26.09.- 03.10.2016

placeholder-1 Място на провеждане: околностите на красивия средиземноморския град Гандия, Испания

 

checked Изисквания към участниците:

Младежи на възраст между 18-30 години, които са мотивирани да търсят личностно развитие и да играят активна роля в нашето общество. Доброто ниво на английски е изискване само към лидерите на отделните групи. Идеалният кандидат се очаква да проявява интерес към предприемачество и да има желание за придобиване на знания в сферата на управлението на проекти и дизайнерското мислене.

notification-1 Разходи:

Настаняването, храната и работните материали се поемат от организаторите. 100% от пътните разходи до мястото, където ще се провежда проекта и обратно ще бъдат възстановени до максималната сума, посочена от ЕС за отделните страни след края на проекта. За България тази сума възлиза на 270 евро.

Повече информация за проекта, може да намерите тук.

email-1 За да кандидатствате, попълнете апликационната форма и я изпратете на cvs.katerina@gmail.com

clock-1 Срок за кандидатсване: 14.09.2016 г.

cursor Линк към обявата.