Стаж в Глобален Предприемачески Мониторинг България (GEM)

GEM България си търси стажанти

Като организация, насочена  към изследването на възможностите за създаване на по-добро бъдеще чрез иновации и предприемачество, GEM България работи постоянно по проекти за развиване на предприемаческата среда в страната.

През следващите месеци им предстои да организират поредица от големи и по-малки събития, посветени на различни елементи от предприемаческата култура. Заради техния мащаб екипът има нужда от студенти или млади професионалисти, които споделят техните ценности и биха желали да работят, стажуват или бъдат доброволци в GEM България.

В момента търсят доброволци/стажанти за следните роли:

  • Помощник събития
  • Сътрудник
  • Създател на съдържание
  • Изследовател

register-now-stamp-16733014

Всички роли изискват отлични организационни умения, прецизност, отлично писмено и говоримо владеене на английски и български език, способност за ефективно управление на собственото време.

Предлагаме гъвкавост, стимулираща среда, опит с водеща независима изследователска организация, част от глобален консорциум.

Моля, изпратете ни вашия LinkedIN профил или CV (2 pages max), заедно с кратко описание Защо се интересувате от GEM, заедно с най-силните Ви страни, които биха донесли стойност на GEM България. Можете да използвайте формата в страница Контакти, а с тези кандидати, които покриват нашите изисквания, ще се свържем лично.

За повече инфо: http://gemorg.bg/za-nas/karieri/