„Българска история“ търси мотивирани млади хора за тримесечна стажантска програма

Сдружение „Българска история“ се занимава с популяризирането на родното минало по достъпен, увлекателен начин, служейки си с най-разнообразни методи и подходи.

Желанието ни е да продължаваме да се развиваме и да надграждаме вече съграденото. За да постигнем това обаче, ще ни трябва вашата подкрепа. Екипът ни е сплотен и трудоспособен и с времето се научи как „да тъче едновременно на няколко стана“, но амбициите ни надвишават човешкия потенциал, с който разполагаме. Заради това решихме да стартираме стажантска програма, която да ни помогне да попълним със „свежи“ попълнения членския състав на нашата организация.

Това, което търсим са млади, ентусиазирани, желаещи да се развиват хора. Стажантската програма, която предлагаме, е с продължителност от 3 месеца и е неплатена. Тя е съобразена с ежедневния ритъм както на работещи, така и на учещи, тъй като включва работа в офис на половин работен ден или дистанционна работа (в случай, че сте от провинцията или не сте на разположение ежедневно). В нейния край, най-добре представилите се ще имат възможност да подпишат договор и да започнат постоянна работа при нас.

Записвайки се в нашата стажантска програма ще имате възможност да развиете уменията си в следните области:

  1. работа в динамична офис среда на удобна локация
  2. работа в млад и амбициран екип
  3. работа със социални мрежи
  4. работа с wordpress
  5. писане на статии и кратки публикации
  6. писане на сценарии

Важно:

В края на стажа ще получите официален документ удостоверяващ проведения стаж, както и препоръка от нас.

email-1 За да кандидатствате изпратете Ваше CV, както и кратко изложение за мотивацията да се включите в екипа ни на team@bulgarianhistory.org

clock-1 Краен срок: 30 октомври 2016 г. 

Повече за сдружение „Българска история“ може да научите тук.

Презентация на дейността на сдружение „Българска история“ може да погледнете тук.