Event Wise обучение за личностно развитие в Омен, Холандия, 21 – 27 ноември 2016

Фондация Olde Vechte Foundation, с подкрепата на фондация Смокиня, търси младежи които да се включат в едно обучение за личностно развитие, което се извършва вече повече от няколко десетилетия.

Event Wise е динамично обучение по личностно развитие, което ще помгне на всеки участник да се сдобие с техники, които да използва, за да повиши своите възможности за личностен и професионален успех, докато се радва на живота.

Обучението е изцяло на английски език и обхваща период от 7 пълни работни дни. Включени са игри и музика на открити и закрити помещения. Курсът има за цел да провокира участниците да тестват собствените си способности и умения, което от своя страна ще има позитивен ефект върху самочувствието на всеки участник.

coin Такса за учатие: €195; €270 за участници с платена работа или граждани, живеещи в Холандия, Белгия, Люксембург, Германия, Франция, Англия, Исландия, Норвегия, Швеция, Финландия, Дания и Швейцария.

Организаторите покриват разходите по настаняване и храна за цялостния период на обучението. Участниците трябва да се погрижат за разходите по транспорта, в допълнение на таксата за участие в проекта.

cursor-1 За регистрация, попълнете следния формуляр.

info За повече инфорация, посетете този линк.

Оригиналната обява е публикувана тук. YOUTHub не носи отговорност за процеса на подбор на участници в обучението.