Обучение за личностно развитие „CHOICE“ в Омен, Холандия, 6-12 декември 2016г.

Хландска фондация Olde Vechte, с подкрепата на фондация Смокиня, предлага обучение целящо да помогне на участниците да развият познанията за себе си. В него могат да се включат само хора, които вече са участвали в обученията Event Wise или Basic Synergy.

Обучение CHOICE представлява един динамичен процес, базиращ се на принципа „твоят живот е единствено и в твоите ръце и само ти имаш силата да избираш как да живееш“. Основната тема е абсолютна свобода и себеизразяване, които да помогнат на участниците да се свържат с вътрешните си сили и да се научат как да ги използват във всеки един момент от живота си.

За да участвате трябва също така да владеете английски език на основно ниво, но организаторите предлагат и възможността за преводач, в случай че при регистрацията си онлайн попълните тази опция.

cursor За да се регистрираш попълни следния онлайн формуляр.

clock Краен срок за кандидатстване няма. Организацията прекратява възможността за регистрация тогава, когато е достигнат необходимия брой участници.

coin Таксата за обучението е 320 евро, като студенти или хора с неплатена работа могат да получат 25% намаление от предвидената такса без значение от коя държава са.

info Повече информация може да намерите тук или на сайта на организация Olde Vechte

Оригиналната обява за тази възможност е публикувана тук. YOUTHub не носи отговорност за процеса на подбор на участници.