Обучения по дизайн мислене от „Джуниър ачийвмънт България“

През месец декември „Джуниър ачийвмънт България“ и SAP България организират две обучения по дизайн мислене (Design thinking) за участниците от програмите „Учебна компания“ за ученици и “JA StartUp” за студенти.

Първото обучение е насочено към ученици и ще се проведе на 8 – 9 декември 2016г. За участниците ще има кратки теоретични части, последвани от работа по отделните Design Thinking фази – проучване, синтезиране, генериране на идеи, прототипиране и валидиране заедно с опитен специалист от SAP. Това ще им помогне да разберат по-добре с какви проблеми се сблъскват потенциалните клиенти и до каква степен тяхната идея за продукт или услуга ги разрешава и в каква насока да се доразвие.

info Пълна информация за това обучение можете да намерите тук.

email За да се регистрирате за участие, попълнете онлайн формуляра на тази страница.

clock Краен срок за записване: 1 декември 2016г.

Второто обучение е насочено към студенти и ще се проведе на 15 – 16 декември 2016г. В рамките на два дни участниците ще преминат през всички основни стъпки на програмата JA StartUp – от генериране на идея и намиране на подходящ екип, до презентация пред жури и „инвестиция“ от потенциални инвеститори. От „Нестле България“ ще осигурят и отворената сесия с преподавател от Hult University.

info Пълна информация за това обучение можете да намерите тук.

email За да се регистрирате за участие, попълнете онлайн формуляра на тази страница.

clock Краен срок за записване: 8 декември 2016г.

Броят на местата е ограничен (до 60 места), като от учебна компания са поканени до 2-ма представители и техния ръководител. JA Bulgaria и SAP покриват разходите за обучение, настаняване и храна. Пътните разходи се покриват от участниците.

Оригиналната обява за тези възможности е публикувана тук. YOUTHub не носи отговорност за процеса на подбор на участници.