Стани част от EMPATHEAST 2016 във Враца, 11 – 13 ноември

Младежка организация Форум за идеи кани участници от всякакви възрастови групи и професионално развитие да се включат в тазгодишното издание на форума EMPATHEAST със заглавие THIS>CONNECT: rethinking the social good.

calendar Период на провеждане: 11-13 ноември 2016г.

placeholder-1 Място: Враца, България

EMPATHEAST е форум за социална промяна, движена от емпатия в Източна Европа и целта на неговото провеждане е да създаде среда за раждането на социални иновации и по този начин да постави България и Балканите на световната карта за световни иновации.

Тазгодишното издание на форума се провежда именно във Враца, защото това е един от градовете с най-бързо намаляващо население в Европа и се намира в най-бедния регион на ЕС. В същото време градът е пълен с възможности за автентична промяна и готовност за нея сред жителите му.

Програмата е разнообразна и включва уъркщопи с международни експерти, беседи с местни хора, както и социална вечеря и обучения свързани с личностното преоткриване и развитие. Организираните лекции, работилници, дискусии, инсталации, игри, концерти и пърформанси ще дадат възможности на участниците да изследват заедно потенциапа на града за икономическа и социална промяна.

Някои от събитията се припокриват като часово време, затова всеки кандидат за участие трябва предварително да заяви при онлайн регистрацията в кои събития ще участва.

coin По-голямата част от форума е с безплатен вход, а всеки може да дари определена от него сума при регистрация за участие.

cursor-1 За да заявите своето участие, попълнете този формуляр.

info Повече информация можете да намерите тук.