Стани „Мениджър за един ден“

В рамките на „Мениджър за един ден“ утвърдени специалисти от бизнеса, услугите, институциите и неправителствения сектор отварят вратите на своите организации за високо мотивирани ученици и студенти и споделят своя опит с младите хора.

calendar Кога: 17 ноември 2016 г.

Мениджър за един ден” е една от най-значимите инициативи на JA Bulgaria. Целта й е да даде начало на кариерната реализация на ученици и студенти на възраст между 16 и 23 години. По време на инициативата висши държавни управници и утвърдени мениджъри от всички сфери на бизнеса и обществения живот помагат на младежите да се запознаят с реалната работа на съответната институция или компания в рамките на един работен ден. „Мениджър за един ден“ е в пълен синхрон с политиката на Европейския съюз образованието да бъде с практическа насоченост, за да могат младите хора да получат истинска подготовка за реалния свят на бизнес отношенията. Тазгодишното издание ще се проведе на 17 ноември под патронажа на Президента на Република България.
clock-1 Регистрирайте се като организация-домакин тук до 6 ноември 2016 г.
clock Ако сте ученик или студент на възраст между 16 и 23 години, може да се регистрирате за участие в инициативата тук. Пълният списък на свободните позиции може да намерите тук.
info Повече информация за инициативата, моля посетете официалния сайт на „Мениджър за един ден“.