Старт на поредица събития Lessons Learned (Научените уроци)

Lessons Learned (“Научените уроци”) е поредица от публични събития, в която млади предприемачи и специалисти в различни сфери на бизнеса ще споделят за своя път – успехи и неуспехи. Кои са били нещата, които са им помогнали да успеят, кои са били грешките и провалите, от които са научили най-много?

placeholder-1 София, SBar (бул. „Никола Й. Вапцаров“ 6)

calendar Първото събитие ще се състои на 22 ноември 2016 г. от 19:00 часа

Организатор: 9 Academy

Една от най-големите ценности на 9 Academy е споделянето. Затова Lessons Learned е абсолютно естествено продължение на концепцията да споделяме опит и добри практики между участници, екип, предприемачи и специалисти от бизнеса. Мотото на поредицата е Sharing is caring, като целта е да се даде публичност на известни и не толкова хора от бизнес и предприемаческата екосистема, готови да споделят тези ценности и да помагат на младите да не повтарят техните грешки по пътя на създаване и развитие на успешен бизнес.

Специалният гост на първото от поредицата събития ще бъде Любомир Янчев. Той е 21-годишен предприемач, управител на Melissa Climate – една от водещите фирми за умно отопление и климатизация на пазара.

coin Вход: свободен

cursor-1 За да участвате, регистрирайте се тук.

info Повече информация за това събитие може да намерите тук.