Спечели 10-дневна екскурзия за фотография в Япония

Стипендиите, които предлага World Nomads, са отворени за всеки, който иска да се запознае с основите на туристическата фотография като индустрия.

Ако някога си се чудел какво е да си пътуващ фотограф, то World Nomads ти дава възможността да го преживееш в една 10-дневна екскурзия до Япония, като плати за всичките разходи по твоето пътуване. Твой ментор ще бъде професионалният пътуващ фотограф, Richard I’Anson, който не само ще те заведе до най-красивите кътчета, но и ще ти покаже изпипани техники от света на фотографията.

 Период на провеждане на пътуването: 10 – 20 февруари 2017г.

 Изисква се средно ниво на владеене на английски език.

Какво покрива стипендията?

Стипендията покрива всички разходи: самолетни билети, туристическа застраховка, всички разходи по престоя ти в Япония, менторшип с Richard I’Anson, както и специална книга за съвети за фотографията, написана от него.

Как да кандидатстваш?

  • Заснеми фото история (максимум 5 снимки), която да разказва за място, което си посетил. Мястото може да е всякакво: в твота страна или някъде много далеч. Всяка от 5-те снимки трябва да бъде придружена от подзаглавие (1-2 изречения), което да контекстуализира дадената снимка.
  • Напиши есе (с дължина 1500 думи), в което да обосновеш какво би означавало да спечелиш тази стипендия. Разкажи за себе си, своите интереси, страсти, защо обичаш фотографията, какво те кара да снимаш, къде би искал да отидеш да снимаш. Твоето есе ще е от изключителна важност за вземането на крайното решение от съдиите, така че помисли добре какво ще напишеш в него.
  • Попълни този онлайн формуляр

 Краен срок на кандидатстване: 14 декември 2016 г.

Избраните кандидати ще бъдат обявени на 12 януари 2017г.

Оригиналната обяява за тази възможност е публикувана тук. YOUTHub не носи отговорност за процеса на подбор на участници.