Безплатно онлайн обучение „English for the Workplace“

Курсът дава възможност на млади професионалисти, търсещи работа, да развият езиковите си умения в контекст на работната среда и заетостта.

 Продължителонст: 4 седмици, начало 13 март 2017 г.

Обучението не следва езикова програма, а взима като отправна точка езика в работна среда и предлага функционални фрази и автентични сценарии на работното място. Предвидени са гледане на видеоклипове, слушане на аудио записи на хора, които търсят и които кандидатстват за работа, такива, които се подготвят за интервюта, хора стартиращи нова работа и които работят с нови колеги. Опитен преподавател ще разгледа някои от използваните език фрази и ще насоча вниманието на участниците към полезни точки, които ще им помогнат  да подобрят своя английски език в контекста на работното място. Организираните кратки викторини и дискусии ще помогнат да се измери прогреса на разбиране и практикуване на английски от страна на участниците.

 Участници:

Курсът е предназначен за участници, за които английският не е майчин език и които имат ниво на владеене най-малко pre-intermediate (приблизително A2 по CEFR).

След приключване на курса участниците ще получат сертификат (след заплащане на такса).

 За да се включите в обучение е нужно да се регистрирате в платформата FutureLearn и да натиснете бутона JOIN FREE.

 Източник: British Council