Международна студентска седмица в Белград, 16-24 юли 2017 г.

„Младите отвръщат на удара“ на международния образователен и културен фестивал в Белград ISWiB2017 в различни семинари на теми свързани с изявени проблеми на съвременното общество

 Място: Белград, Сърбия

 Продължителност: 16-24 юли 2017 г.

Международната студентска седмица в Белград ISWiB2017 е международен образователен и културен фестивал, който се провежда в Белград, столицата на Сърбия. По време на фестивала на участниците ще бъде дадена възможност не само да се запознаят с Белград и сръбската култура, но също така и да участват в различни семинари, които се занимават с изявени проблеми на съвременното общество, използващи различни методи като: музикални, фотография, говорене пред публика , ландшафтна архитектура, йога, IT и т.н.

Споделете вашите идеи и убеждения с вашите колеги от целия свят в среда, без предразсъдъци, език на омразата, насилие и ксенофобия. Свържете се с изключителни експерти от различни области и използвайте получения опит, за да подобрите средата, която Ви заобикаля или да започнете свой собствен проект.

 Изисквания към кандидатите:

  • Да бъдат студенти или наскоро завършили
  • Да бъдат на възраст межде 18 -30г.

Подбор на участниците

Кандидатите преминават през два селекционни кръга:

  1. Попълване на апликационната форма
  2. Скайп интервю, което ще се проведе през февруари и март 2017г.

 Попълни апликационната форма тук.

Такса и разходи:

Таксата за участие за чуждестранни студенти е 150€, а за местни студенти 20€. Таксата за чуждестранни студенти включва настаняване, храна (3 хранения на ден), всички разходи за работилницата, жилищна такса, грамота и тениска. Студентите, които по настоящем учат в Сърбия също могат да бъдат настанени в студентско общежите, но в такъв случай ще трябва да заплатят пълната сума от 150€. Пътуването, визата и личните разходи трябва да бъдат покрити от самите участници. ISWiB няма да предоставя възстановяване на парите за пътуване и финансова подкрепа.

Избраните участници ще трябва да платят предварително малка част от таксата за участие, за да си осигурят място на работилниците. В случай, че има останали няколко свободни места за работилниците, ще бъде обявен късен период за кандидатстване в края на Май, но само за участниците, които не се нуждаят от виза, за да влязат в Сърбия.

 Краен срок за кандидатстване: 28-ми февруари полунощ 23:59 PM 

Източник: ISWiB2017