Онлайн курсове от топ университети

Class Central е една от най-големите платформи, които предоставят достъп и възможност за включване в оналйн курсове от реномирани и световно известни унивеситети. Към настоящия момент имат над 2400 приключили курса и над 1300, който са започнали или започват съвсем скоро. Гордеят се да имат имена като Stanford, MIT, Harvard, Berkeley, John Hopkins, TU Delft, Colombia, Edinburgh, UC Davis и много други.

Що се отнася до темите, на които можете да се обучавате платформата радва с огромно разнообразие и предложения за всеки профил човек. Тук можете не само да следвате курсове в областта на вашите хобита. Ценното е именно обратното – предложенията за добре структурирани професионални курсове. Независимо дали сте студент в сферата, действащ професионалист или човек с мисъл за смяна на кариерното поприще смея да твърдя, че ще намерите ценни неща за себе си и вашето професионално и личностно развитие.

Регистраията и абонирането за седмичния им бюлетин става изключително бързо. Работата в сайта е лесна, тъй е построен с добра логика и последователност на търсене.

А ето и най-нашумялите курсове към днешна дата:

MIT – Introduction to Deep Learning

Harvard – Exposing Digital Photography

Michigan – Finance for Everyone: Smart Tools for Decision-Making

Illinois – Marketing in a Digital World

Повече можете да откриете тук: https://www.class-central.com/