Вагнер за студенти – Парсифал

Във връзка с първатa за България премиера на „Парсифал“опера от Рихард Вагнер, която ще се състои на 4 юли 2017 г., Софийската опера и балет ще проведе проект насочен  към ученическата и студентската аудитория: „Вагнер за студенти – Парсифал“

В този контекст Софийската опера отправя предизвикателство към младежката си аудитория – ученици и студенти да се включат в конкурс за есе, видеоклип или рисунка на тема: „Легендата за Парсифал и търсенето на Светия Граал“.

Формати:

Рисунки: А3 или по-големи;

Клипчета: MP4, FLV;

Есе до 3 страници формат А4 (до 6000 знака)

 За да участвате, изпращайте материалите си на електронен адрес: j.grigorova@operasofia.bg (за клипчетата и есетата) или на адрес: гр. София, бул. „Княз Александър Дондуков“ 30 за Жанет Григорова, отдел „ПР и Реклама“; телефон за контакт: 0897056170. Кандидатурата трябва да съдържа: име, фамилия, учебно заведение – курс или клас, град, актуален телефон за контакт.

 Краен срок за изпращане на материалите: до 31 март  2017 г.

 

 Най-добрите произведения ще имат възможността да бъдат включени:

–  в печатно луксозно издание – програма;

–  ще бъдат публикувани на www.operasofia.bg и фейсбук страницата Sofia National Opera and Ballet;

–  за тях ще бъде организирана изложба в централното фоайе на Софийската опера, на която ще бъде връчена грамота и две покани за премиерата на 4.07.2017 г.

 За повече информация относно проекта „Вагнер за студенти“, следете на сайта www.operasofia.bg или на фейсбук страницата Sofia National Opera and Ballet.

 Източник: Софийска опера и балет