Арт семестър, 6 – 28.04.2017г.

Възможност за млади ценители на изкуството да се учат и творят. Лекторите на Karoll ще превърнат участниците от Art Thinkers в Financial Thinkers, като превърнат индивидуалната творческа работа в колективен брейнсторминг за генериране на идеи.

 Място: София

 Продължителност: 6 до 28 април 2017г.

 

Чрез обучение – лекционна част и артшопи участниците ще научат защо е важно и как да управляват парите си, изкуство ли е инвестирането, какви са предимствата на взаимните фондове за арт хора, как изкуството работи за парите и как парите работят за изкуството, какво представляват капиталовите пазари и защо си струва да ги познаваме. Извън чисто финансовите теми и управлението на парите, организаторите подготвят полезни теми свързани с маркетинга и личния брандинг, комуникацията и продажбата на изкуство, аукционите и авторското право.

Първите две седмици са изцяло обучителни. Последната седмица на май е творческа – самостоятелна работа за създаване на авторски произведения, вдъхновени от новите финансови знания. Повече за програмата на Арт Семестър.

 Кандидати: Арт хора със свободни професии и студенти, занимаващи се с изкуство също и художници, скулптури, дизайнери, приложници, а защо не и хора, които се занимават с други изкуства.

 За да кандидатствате изпратете арт CV, мотивационно писмо и три авторски творби или линк към портфолио на имейл education@karoll.bg . Напишете защо искате да се включите в проекта, какво очаквате от него, какво е вашето изкуство и какво бихте създали по време на Арт семестъра.

 Краен срок: 5 април 2017г.

 Източник: Карол