Дни на кариерата – Добра Кариера, Добър Живот!

За поредна година в 7 града в България водещи български и международни компании, предлагащи свободни стажантски и работни позиции в различни бизнес сектори, ще се срещнат с амбициозни потенциални кандидати от различни висши учебни заведения .

Програма по градове:

  • 14-15 март 2017г. – град София, Национален дворец на културата, ет. 2
  • 20 март 2017г. – град Варна, Swiss Belhotel
  • 22 март 2017г. – град Русе, Русенски университет „Ангел Кънчев”, Канев център
  • 27 март 2017 г. – град Свищов, Стопанска aкадемия “Д. А. Ценов”
  • 29 март 2017 г. – град Велико Търново, Великотърновски университет „Св. Св. Кирил и Методий”, пети корпус
  • 3 април 2017 г. – град Бургас, Бургаски свободен университет
  • 5 април 2017 г. – град Пловдив, Пловдивски панаир, Конгресен център

Основната цел на форума е работодателите да се срещнат със своите потенциални стажанти и служители, а студентите и младите специалисти да открият възможности за професионална реализация.

Фирмите – участници в тазгодишното издание можете да намерите тук.

Възможностти по време на форума:

  1. Дискусионни панели – представители на различни компании ще обсъдят актуални теми, свързани с пазара на труда и качествата, които се търсят у кандидатите за работа.
  2. CV клиника – освен на щанда на JobTiger, участниците ще могат да получат кариерни съвети, консултации как да подготвят CV-то си, как да се представят най-добре по време на интервю и още много, в специално отделен за целта кът.
  3. Personal Brand –индивидуалните консултации, в които специалисти от JobTiger  ще консултират участниците по темата „Как да изградим своя персонален бранд“. Споделените съвети могат да бъдат използвани още в рамките на събитието и да подпомогнат търсещите работа в цялостното им добро представяне пред работодателите.

 Източник: Дни на кариерата