Ideas Rearranged – StartUP Conference 2017

StartUP Conference 2017 e чудесна възможност да потърсите своето вдъхновение, да преосмислите своите идеи и създадете нови като черпите от опита на утдървени професионалисти, лектори на събитието.

 Място: Благоевград, ABC Student Center

 Продължителност: 25 март – 26 март от 9:30 до 17:00

Предприемачи, мениджъри на утвърдени компании и бизнес лидери ще бъдат лектори в тазгодишното издание на StartUP Conference в Американския университет в България.  Събитието има за цел да срещне предприемачи, инвеститори и утвърдени бизнес лидери с млади ентусиасти, които да получат ценни съвети за това как да развият своите бизнес идеи и да ги реализират успешно. По време на конференцията студентите на Американския университет в България и всички присъстващи ще имат възможност да общуват с лекторите и да споделят с тях своите вдъхновяващи идеи за стартиране на собствен бизнес. Присъстващите на събитието ще могат да се включат в интерактивни уъркшопи, където под ръководството на професионалистите ще упражнят практически тактики за създаване и промотиране на бизнес идеи.
Лектори:
В тазгодишното издание на форума участие като лектори ще вземат утвърдени в своята сфера професионалисти като Данаил Арапкюлиев, Business Operations Manager в българския клон на френската IT компания Proxiad, Юли Тонкин, основател на най-голямото събитие за личностно развитие в България „Несеминарът“, Никола Янев, президент на Startup компанията Start It Smart, Владимир Карамазов, основател на продуцентската компания Three Bears Entertainment, Леона Асланова, основател на първата специализирана агенция за иновации в България Innovation Explorer, Симеон Прусийски, зам.-председател на фондация StartUp, Борис Христов, основател на 356labs, и Николай Нейков съосновател на Sofia Debate Association.
Всички лектори ще представят своите компании и ще споделят опита си в успешното стартиране и управление на собствен бизнес, като ще дадат насоки и съвети за развитие на младите предприемачи.

 За да участвате вземете Вашия безплатен билет тук.

 Източник: StartUP Conference Blagoevgrad 2017