Конференция LeapIN, София

Еднодневната конференция LeapIN включва вдъхновяващи лексвции свързани с иновации, предприемачество,  бизнес развитие, лидерство и креативност като Ви даде възможност да си отговорите на въпроса  „С какво аз мога да помогна на обществото? Какъв е моят талант и с какво може той да допринесе за околните?”.

 Място: София, зала “ проф. Асен Златаров“

 Провеждане: 22 април 2017г.

Главният фокус са теми свързани с иновациите, предприемачеството и бизнес развитието, лидерство, креативност, вдъхновяващи и променящи живота истории, както и истории за успеха и професионалната реализация.
По време на конференцията участниците ще станат свидетели на разнообразни лекции на различни теми, откровени разговори за истинските пречки по пътя на реализацията (била тя професионална или личностна), панелни сесии, уъркшопове с повече практическа насоченост и разбира се,забавна и интерактивна неформална част, в която можем да се запознаем с различни съмишленици или просто готини хора,с които искаме да обменим идеи и опит.
Интересната програма, която организаторите са подготвили включва дискусионните сесии с открит микрофон, неформалната част, както и специалното after party. Всички те целят да осигурят запознанството на участниците с различни, вълнуващи и отворени хора, които да ги вдъхновят да се развивате още повече.

Leapin е еднодневна конференция, чиято основна цел е да запознае своята аудитория с LeapSummit – тридневна конференция, която се провежда ежегодно в Загреб, Хърватска и събира над 1000 от най-светлите умове на обществото – утрешните лидери, невероятни лектори, предприемачи, иноватори, изпълнителни директори, студенти, представители на едни от най-влиятелните неправителствени организации по цял свят.

Информация за билетите очаквайте скоро на сайта на събитието.

 Източник: LeapIN