Лятна академия Leadership Academy GLOW, Велико Търново, България

Лятна академия за момичета във Велико Търново с цел развитие на умения и лидерство.

 Място: Велико Търново, България

 Период: 24 – 30 юли 2017 г.

Лятна академия ГЛОУ е предназначена за момичета и се състои всяко лято вече от 16 години насам. Събира 60 момичета от цяла България, които разменят опит и се забавляват заедно. Академията има за цел развитието на комуникационни и организационни умения, работа в екип.

Като момиче, което е било част от ГЛОУ, а и продължава да бъде, мога да кажа, че това е една прекрасна възможност, която със сигурност не трябва да се пропуска. Независимо дали си неуверена или пък смяташ, че си най-увереният човек на света – Академията е там, за да те научи: да бъдеш търпелив, добър, да изказваш мнението си независимо дали е добро или не.

След като ГЛОУ свърши и вече започне да ти липсва, трябва да знаеш, че предоставя и много други възможности, така че винаги да си част от Академията и да я носиш в сърцето си. Можеш да станеш Junior Counselor (JC), а след това Counselor (C), това са хората, които организират и обучават младите момичета всяка година, водят отбори и правят сесии обяснявайки как да говорите пред публика и как да се държите на маса.

ГЛОУ предоставя и други стажантски и менторски програми, така че винаги да си свързана с преживяването, което никога няма да забравиш!

За да кандидатстваш трябва да си момиче между 14 и 18 годишна възраст, да знаеш английски на ниво на което можеш да говориш и да го разбираш, защото Академията е изцяло на английски език.

 Ако вече съм те накарала да отидеш и да опиташ приключението ми, можеш да попълниш формат тук.

А ако смяташ, че твоя приятелка, ученичка, съученичка или друга свързана с теб личност би била подходяща за Академията, можеш да препоръчаш оттук.

 Краен срок: 8 май 2017 г.

 Източник: Сдружение ГЛОУ

YOUTHub не носи отговорност за подбора на участниците.