Обучение в Ереван, Армения, 29 март – 6 април 2017 г.

Нужни са 3-ма младежи, които да посетят Армения за обучение по програмата Еразъм +.

 Място: Ереван, Армения

 Период на провеждане: 29 март – 6 април 2017 г.

3 младежа ще имат прекрасната възможност да отидат в Армения, по програма Еразъм +, възрастовата граница започва от 18 години нагоре.

За своето участие, всеки участник според регламента на Еразъм+ ще получи Европейски сертификат „Youthpass“ признаващ неговото участие и придобитите умения и компетенции. За повече информация натиснете тук.

Целта на обучението е да се развие междукултурните компетенции на младежките работници, да се промотира неформалното обучение и европейските програми и възможности за младежта. Повече информация за обучените можете да откриете тук.

Цялата информация трябва да бъде прочетена преди кандидатстване.  Всеки кандидат, при одобрение, трябва да има възможност веднага да закупи своя двупосочен билет (след предварителна уговорка за пътуване заедно с останалите участници от България в предварително създадена група/чат за това)

Трябва да знаете Английски на добро ниво и да се интересувате от темата засягаща обучението. Трябва да имате валиден международен паспорт и началната ви точка на пътуване трябва да бъде България.

 По проекта се поемат следните разходи:  100% от настаняване и храна, 100% от транспортните разходи до 275 евро на човек. Такса за участие към българската организация – няма.
Има 20 евро такса за участие към приемащата организация, която ще се използва за трансфер от летището/гарата до мястото на настаняването, дневни екскурзии, посещения, Арменска традиционна вечер и др.

 Можете да кандидатствате като изпратите CV на български или английски език със снимка + мотивация, на имейл: apply@bulgarian-youth.eu; За по-добра филтрация, впишете като тема за имейл: Ереван 29 март – 06 април.

 Краен срок за кандидатстване: 6 март 2017 г. 17:00 часа.

YOUTHub не носи отговорност за подбора на участниците.

 Източник: Bulgarian Youth Association