Обучителна програма „Танцова работилница Dance It!“

Програмата е плод на международно сътрудничество, което има за цел да допълни обучението по танц на младите танцьори – предимно от България, но и от цял свят, и да ги запознае с различни подход и опит.

 Място: София, Dance Station в НДК

 Период: 10-16 април 2017 г.

В течение на една седмица участниците (напреднали и професионални танцьори) посещават класове в пет различни танцови стила: класически балет (стил Баланшин), модерен, джаз, хип-хоп и характерен танц.

Класовете се водят от утвърдени хореографи от САЩ, които са активно действащи професионалисти, на върха на преподавателската и творческата си кариера. В продължение на една седмица те водят класове и градят репертоар, споделяйки по този начин своя уникален опит и творчески подход, които не са достъпни за танцьорите в рутинното им обучение. Освен в обучителните ателиета, всеки участник се включва и в разработването на репертоар.

Целта на проекта е да даде възможност на участниците да се докоснат до нови танцови форми и техники, да се включат в творческия процес и да натрупат опит в международен обмен и междукултурна комуникация.

Пролетната „Танцова работилница“ завършва с голям финален спектакъл – комбинация от иновативната работа на хореографите с участието на всички танцьори от Работилницата, както и представяне на репертоар от специално поканени, известни танцови артисти.

 Ранното записване до 1 април за един стил е на цена от 180 лева, а за повече от един стил – 240 лв.

Късното записване след 1 април е на цена от 200 лв. за един стил и 260 лв. за повече от един стил.

Повече информация за Работилницата и графиците на танцовите уроци, можете да откриете тук.

 Ако искате да се регистрирате можете да го направите оттук.

 Източник: Iliev Dance