The Social Teahouse търси доброволци

Чайната е място, което дава първа работа и менторска подкрепа на младежи, израснали в домове за деца без родители.

 Място: The Social Teahouse във Варна

Екипът на чайната търси мотивирани хора, които искат да съдействат за създаване на пълноценна среда за учене и развитие на децата и младежите, с които ще се работи през 2017-та година.

Търсят се доброволци в няколко направление:

– Ментори, които ще работят с тийнейджъри от социални институции (1 вечер седмично за 2 часа дейности с настолни игри, видео игри, работилници за готвене и участие в дискусии)

– Доброволци за дейности на открито и ремонтни дейности (епизодично има нужда от помощ за Чайната и поддръжка на градината)

–  Доброволци за работа с деца в социални институции (1 път седмично в събота или неделя за 2 часа за дейности като рисуване, изработване на различни макети, игри на открито)

Всички бъдещи доброволци, които ще работят с младежи в Чайната ще получат подкрепящо обучение от Международната награда на херцога на Единбург (обучението е на 1-2 април във Варна). Предварителна среща с всички селектирани ще бъде проведена в последната седмица на месец Март.

Какво се изисква от доброволците:

– да са отговорни и постоянни;
– да са готови да учат и да не се страхуват да питат;
– да умеят да слушат и да са търпеливи;
– да искат да помогнат;

 Ако искате да участвате изпратете кратка информация за вас на The Social Teahouse или на info@thesocialteahouse.bg , защо искате да сте доброволец в Чайната. Също така оставете мейл и телефон за обратна връзка, за да се свържат с вас във връзка с предстоящото обучение.

 Краен срок за кандидатстване: 15 март 2017 г.

 Източник: The Social Teahouse
YOUTHub не носи отговорност за подбора на участниците.