CVS Bulgaria търси своят нов Координатор обучения

Ако си активен доброволец и искаш да продължава да бъде така, и в следващите 12 месеца, ето как можеш да го направиш.

място на провеждане Място: Офисът на Си Ви Ес или домът на доброволеца

период на провеждане Период: 12 месеца (от май 2017 до април 2018 г., като последните 2 седмици на април се предвиждат като преходен период на обучение и встъпване в позицията)

Една от постоянните дейности на организацията, които дават възможност на активните и любопитни доброволци да срещнат съмишленици в други държави и да научат нови неща, са различните международни обучения. Темите са разнообразни и вълнуващи, а участниците се завръщат с несравними емоционални преживявания, нови знания и вдъхновение да помагат, променят и осъществяват доброволческите си идеи.

През целия процес на едно обучение ние сме неотлъчно до участниците – от избора и кандидатстването за него до приключването му и завръщането на доброволците, а впоследствие и при осъществяването на бъдещи проекти. Тази безценна подкрепа, както и още някои задачки, влизат в приятните задължения на нашия Координатор обучения.

Идеален си за позицията, ако:

– си отговорен/а и организиран/а;

– кипиш от енергрия, инициативност и ентусиазъм;

– разполагаш със свободно време и достъп до интернет през работната седмица (възможна е работа както от офиса, така и от вкъщи);

– имаш завидни комуникативни умения, владееш добре писмен и говорим английски език.

Повече  информация можеш да откриеш тук.

 Тъй като позицията е доброволческа тя не включва възнаграждение.

 Ако искаш да кандидатстваш прати CV и кратко мотивационно писмо – на английски език, на volunteers@cvs-bg.org като озаглавиш имейла си по следния начин: Координатор обучения_{Твоето име тук}

краен срок за кандидатстване Краен срок: 14 април 2017 г.

 Източник: CVS Bulgaria