Летен студентски семинар „Europe & Liberty“, Банско 2017

Институтът за пазарна икономика, Фондация за свободата „Фридрих Науман” и Institute for Economic Studies – Europe за поредна година организират съвместно едноседмичен летен семинар за студенти и младежи в Банско.

място на провеждане Място: Банско

период на провеждане Период: 16-22 юли 2017 г.

Замисълът на семинара е да послужи като въведение в идеите на класическия либерализъм, както и да даде възможност за дискусия на съвременните предизвикателства пред свободата. Семинарът ще е както с местни, така и с чуждестранни участници и ще бъде изцяло на английски език. Опитът от последните години показва, че участниците са поне от десет различни страни, като българската група младежи, разбира се, е най-голяма.

Някои от лектори на семинара през тази година ще бъдат Пиер Гарело (IES-Europe), Дъг Расмусен (St. John’s University), Крисчън Насулеа (University of Bucharest), Красен Станчев (ИПИ), Даниел Кадик (FNF) и Петър Ганев (ИПИ).

 Семинарът е безплатен за участниците. Организаторите поемат разходите за лектори, нощувки, храна и материали. ИПИ ще организира безплатен транспорт с автобус от София до Банско и обратно.

 За повече информация – Петър Ганев: ganev@ime.bg / 02 952 62 66 (ИПИ)

 Можете да кандидатствате оттук.

краен срок за кандидатстване Краен срок: 1 май 2017 г.

 И.П.И