Международен конкурс за печатна реклама „Hands up”

Възможност за участие в конкурс за печатна реклама с послание на тема позитивно отношение към детето и ефективно насърчаване на отмяна на телесното наказание над деца.

Конкурсът е насочен към художници, дизайнери, рекламисти и студенти да участват със свои визии и послания на тема позитивно отношение към детето и ефективно насърчаване на отмяна на телесното наказание над деца. Целта е да се повиши осведомеността относно вредите от телесното наказание, както и да се покаже мнението на обществото по провокиращ начин. Допускат се до три творби от един и същи автор. Текстът в рекламата (ако има такъв) може да бъде на майчин език. Допускат се само оригинални печатни реклами, непубликувани досега. В случай на нарушение на авторските права на други автори или институции, участникът носи цялата отговорност и следва да бъде отстранен от конкурса. Всички получени печатни реклами ще станат част от международна онлайн изложба в края на 2017 година. Резултатите ще бъдат публикувани на сайта www.handsupchildren.org.

Критерии за оценяване: Креативност, иновация, въздействие, дизайн, копирайтинг, забележителност.

Изисквания към материалите:

2 прикачени файла (така че авторът да остане анонимен):

  1. Файл 1: Име, адрес, държава, имейл и телефонен номер. Кратка информация за участника. Заглавие на приложените печатни реклами.
  2. Файл 2: Финалната творба да е в един от посочените формати: PDF формат, размер Din A / 4, 72 dpi резолюция, Висока резолюция (.JPEG файл), 5MB максимум, RGB режим, най-дългата страна трябва да бъде между 2400 – 4800 пиксела.

Международна награда:

  1. Първo място: 250 евро
  2. Второ място: 100 евро
  3. Трето място: 50 евро

 Участници:

Конкурсът е насочен към художници, дизайнери, рекламисти и студенти от всички националности.

 За да кандидатствате изпратете материалите си на имейл sapi@handsupchildren.org с тема Конкурс за печатна реклама на Hands up

краен срок за кандидатстване Краен срок: 15 май 2017г.

 Източник: НПО