Онлайн маркетинг стаж във „Victus“

Млади българи създават масова мултиплейър онлайн игра и търсят своите „стажанти“, които в продължение на 6 седмици ще занимават с маркетинг въпроси.

Младите българи започват съвсем сами от началото да създават своята мултиплейър игра – Victus Game: Rewrite History.  В нея строиш градове, биеш се и ги пазиш с цел – изкачване на по – горно ниво в ранк листата.

След две години те вече смятат, че знанията им относно онлайн маркетинг комуникацията трябва да бъде предадена и на други хора, за да имат идея с какво биха започнали да се занимават. Това е тяхната 6 – седмична програма, която има за цел да изясни неточностите относно социалния медиен маркетинг, планирането и поставянето на реклами, проучванията, управлението на проекти и връзките с обществеността – по известни като Пи Ар.

Не очаквай 6 – седмици скука и нищо правене. Ще ти бъдат задавани задачи постоянно, ще се запознаеш със средата на Маркетинга и социалните мрежи, света на проучванията, рекламите, Пи Ар-а и много други. Накрая ще имаш задачата да създадеш и собствено, кратко портфолио.

Стажът/Обучение е за теб, ако:

– си завършил или студент в следните специалности: Маркетинг и реклама; Журналистика; Бизнес;

– имаш интерес към технологиите, социалните медии, блогърството, рекламите, Пи Ар-а;

– си креативен и любопитен;

– си търсиш работа на пълен работен ден, но нямаш нужния опит за нито една;

– си с отличен български и английски език.

Това, което ще получиш е:

– работа в истинска работна среда с реални продукти и задачи;

– портфолио с примери за разработки за бъдещи приложения на Victus, изработени от теб;

– препоръка;

– автобиографията ти ще бъде изпратена на някои от партньорите на Victus след като стажът приключи.

 Ако искате да кандидатствате, трябва да изпратите на imanchev@victusgame.com автобиография и кратко мотивационно писмо защо искате да бъдете част от програмата.

краен срок за кандидатстване Краен срок: 29 април 2017 г.

 Източник Victus Game