Търси се стажант „Комуникации и организиране на събития“

Фондация „Промяната“ (част от мрежата на Reach for Change) търси стажант „Комуникации и организиране на събития“

Стажантът ще бъде въвлечен в ежедневната работа на организацията. Ще получи практически опит в различни задачи, свързани със създаването на съдържание и организирането на събития за социалните предприемачи, с които фондацията работи. Ще съдейства на екипа на фондацията при осъществяването на техните програми и дейности.

Специфичните задачи ще зависят от уменията и интересите на стажанта и могат да включват съдействие при планирането и организиране на публични и вътрешни събития, срещи и обучения, проучване на информация, поддържане на комуникационни канали, комуникация с партньори и колеги в България и в международната мрежа на Reach for Change.

По време на стажа ще натрупате впечатления за неправителствения и бизнес сектора и за предимствата от комбинирането на техните подходи. Ще имате възможност да се срещнете с много вдъхновяващи и мотивирани социални предприемачи и практици от социалния и бизнес сектор. Ще натрупате опит в поддържането на комуникационни канали – социални медии, бюлетин, уебсайт. Ще направите първи стъпки в маркетинга и рекламата на продукти и конкурси със социална кауза. Ще натрупате опит в планирането и логистиката на събития и дискусии. Ще имате възможност да участвате в срещи за (стратегическо) планиране и обучения, насочени към различни сфери от организационното развитие.

Ще имате възможност да се учите от българския и  междунарония екип на фондацията и от социалните предприемачи, които те подкрепят. По този начин ще имате възможност да допринесете за реална промяна в живота на децата и младежите в България.

Необходими знания и умения:
Базови знания и умения за работа със социални мрежи, ПР и маркетинг. Отлични комуникативни умения и английски език на ниво поне B2.

Стажът е особено подходящ за хора с интерес за развитие в сферата на социалното предприемачество и  мотивация да допринесат за подобряване живота на деца и младежи.

 Стажът е неплатен, с гъвкаво работно време.

 За да кандидатствате, моля изпратете своя автобиография и кратко мотивационно писмо на plamena.dimitrova@reachforchange.org. Екипът на фондацията ще се свърже с вас във възможно най-кратък срок.

краен срок за кандидатстване Краен срок за кандидатстване: 20 април 2017 г.

 За контакти: Пламена Димитрова, Експерт Коммуникации и управление на общността, тел. 0899089944,

Фондация „Промяната“ e част от международната мрежа на Reach for Change, която има представителство в още 17 държави от Европа, Азия и Африка. Мисията на фондацията е да открие изключителни социални предприемачи и да им помогне да развият иновации, които да подобряват живота на децата в голям мащаб.

Фондацията организира в партньорство с Нова Броудкастинг Груп ежегодния конкурс за социални предприемачи ПРОМЯНАТА от 2014 година насам. През 2016 година „Промяната“ организира и Академия за социални предприемачи в партньорство с The Business Institute. Академията е интензивна практично-ориентирана програма за личности с желание за развитие в сферата на социалното предприемачество.

За повече информация: www.bulgaria.reachforchange.org
www.nova.bg/promyanata
www.se-academy.bg