Академия за социални предприемачи 2 в София, 9 – 25 юни 2017 г.

След успешното първо издание на Академия за социални предприемачи през октомври 2016 година, организаторите от Reach for Change Bulgaria и The Business Institute подготвят второ издание.

място на провеждане Място: София

период на провеждане Период на провеждане: 9 – 25 юни 2017 г.

Академия за социални предприемачи е подходяща за хора, които работят по социална кауза, искат да я развият и направят финансово устойчива, но имат нужда от насоки, знания и практически умения.

 Академията предлага:

1) Практични работни сесии, основани на международни методологии и бизнес инструменти на международната мреца на Reach For Change, Lean LaunchPad  Strategyzer и други.

2) Споделяне на опит и експертиза от бизнес и социални ментори, гост-говорители и опитни обучители в сферата на социалното предприемачество.

3) Нетуъркинг събития за обмяна на опит, идеи и контакти между участниците, ментори, партньори и професионалисти.

4) Екипна работа по практични казуси в сферата на социалното предприемачество, зададени от организаторите.

 Таксата за участие в Академията е 480 лева за 7 обучителни дни и 3 модула. Първите най-добри 30 кандидати ще получат 50% стипендия (и такса от 240 лева) с финансовата подкрепа на Програма Европа към Столична община.

Броят на участниците в Академията е ограничен до 60 души и ще се запълва поетапно по ред на кандидатстване и резултати от селекцията до запълване на местата. Няма да се приемат кандидатури след 21 май.

 За да кандидатствате, попълнете апликационната форма.

краен срок за кандидатстване Краен срок за кандидатстване: 21 май 2017 г.

 Научете повече възможността на www.se-academy.bg и следете Facebook събитието за актуална информация.