APV и младежки обмен „HUNT“ в Латвия, 14-23 септември 2017г.

Младежки обмен „HUNT“ – седмица сред природата, фокусирана върху комуникацията, екипната работа и ролевите игри.

място на провеждане Място: Латвия

период на провеждане  Период на провеждане:

  • APV: 19-22 юли 2017г. (1 групов лидер + 1 участник)
  • младежки обмен: 14-23 септември 2017г. (1 групов лидер + 4 участници)

Организатори: Adventure Spirit

Благодарение на разнообразието от култури и чрез обмяна на информация ставаме по-богати и по-силни. Нашата сила идва от разбирането за нас самите и приемането на различията като възможност за по-нататъшно развитие и израстване. За да разберете какво причиниват омразата, страхът и изолацията в нашето общество, ви каним да се присъедните към това уникално преживяване – проекта HUNT.

Всеки участник ще стане част от племе със своята специфична роля, специални умения, задачи и предизвикателства.

В продължение на 7 дни подред ще се извършват походи, а вечерите ще се къмпингува под звездите. Храната ще се приготвя от самите участници, като те ще бъдат отговорни и за всички останали задължения като събиране на дърва и вода.

Важно! Имайте предвид, че по време на този обмен само една от нощувките ще бъде на закрито, през останалато време няма да има достъп до истински душ!

Информирайте се внимателно преди да кандидатствате. Представяме ви малко по-различна възможност, но това приключение определено ще е запомнящо се и изпълнено с много емоции. Мнения на останали участници в сходни на този проект може да прочетете тук.

 Пове информация може да намерите тук.

 Таксата за участие е 50 Евро за приемащата организация (заплаща се на място) и 16 Евро за изпращата организация. Транспортните разходи се възстановяват до 275 Евро.

 За да кандидатствате, попълнете апликационната форма.

краен срок за кандидатстване Кандидатствайте възможно най-скоро, избраните участници ще бъдат информирани до края на юни.

 За контакт: info@smokinya.com

 Източник: smokinya.com