Калоян – ентусиаст, търсещ приключения!

Привет на всички от мен!

Казвам се Калоян и с радост мога да кажа, че съм едно от новите попълнения в свежия екип на YOUTHub! Живея във Варна и съм на 19 години, а като току-що завършил съвсем скоро ми предстои и кандидатстване. Обожавам приключенията, не се страхувам да се изправям пред предизвикателства и съм винаги готов да опитам нещо ново от света.

Но как започна всичко? Преди близо две години случайно се присъединих към младежката неформална група PTPI The Dolphins Varna, от където се зароди и интересът ми към младежките дейности. Започнах се да се занимавам активно с доброволчество и да се интересувам повече от различните възможности за развитие. Досега съм участвал в два младежки обмена, а благодарение на YOUTHub имах възможността да науча и участвам в първото си обучение „Let’s Surf the Net“.

Пред нас са изправени изключително много възможности, но съм на мнението, че голяма част от обществото не са информирани за тях. Именно това се опитва да промени екипът на YOUTHub и това ме накара да кандидатствам за стажантската им програма. Това е единствената платформа, където човек може да намери толкова много възможности за бъдещо развитие на едно място – младежки обмени, обучения, стипендии, стажове и т.н. Силно препоръчвам да следите обявите в сайта и фейсбук групата и да кандидатствате за тях. Ще разберете колко заразно е това – Опитате ли веднъж, няма да искате да спрете!

Едва преди няколко дни започнах с работата си в YOUTHub, а вече виждам колко много мога да получа от този стаж. Главното ми задължение ще бъде поддръжката на уеб страницата, благодарение на което ще науча много за работата с WordPress, Trello и Google Analytics, а също така и ще се запозная с тънкостите на SEO оптимизацията.

Искам да посъветвам всички да вярват в себе си и да не спират да се предизвикват. Следвайте мечтите си докрай, а успехът ще ви придружи!