Конференция „Младежко включване в България и ООН“

През 2017 г. Програмата „Български младежки делегати към ООН” навършва 10 години. За да отбележат годишнината на програмата, Дружество за ООН в България организира конференция „Младежко включване в България и ООН”.

място на провеждане Място: Централен военен клуб, София

период на провеждане Дата: 15 май 2017 г. от 17:00 до 18:30

Конференцията „Младежко включване в България и ООН” има за цел да изведе на преден план приноса на младите хора от страната в обществените процеси, създаването и прилагането на политики и взимането на решения на национално и международно ниво, както и да отбележи приноса на десет поколения младежки делегати към ООН за защита правата и интересите на българската младеж.

Ключови институции и неправителствени организации, които работят усилено в сферата на младежко овластяване, ще споделят добри практики за включване на младите хора в процесите за взимане на решения на всички нива, като събитието ще спомогне за установяване на диалог между публичния и гражданския сектор.

Конференцията ще се състои със специалното участие на посланик Иван Гарвалов, председател на Дружество за ООН в България, и г-н Ивайло Калфин, бивш министър на външните работи и еврокомисар.

 За да бъдете част от конференцията трябва само да се регистрирате предварително тук.

краен срок за кандидатстване Краен срок: 12 май 2017 г.