Конкурс за частични стипендии за магистър „Реклама, бизнес дизайн и бранд мениджмънт“ във ВУЗФ, гр. София

Saatchi & Saatchi отпуска 3 стипендии за магистърската си програма „Реклама, бизнес дизайн и бранд мениджмънт“ на Saatchi & Saatchi и ВУЗФ.

Темата на новия конкурс е „София. Заслужава си да я посетиш“, а авторите на трите най-креативни и вдъхновяващи проекта за кампании ще получат частични стипендии в размер 50% от таксата за обучение.

Целта е кандидатите да създадат комуникационна кампания, която да провокира разговора за София сред чужденците. Кампанията трябва да остави ясно послание и да спомогне за устойчивото увеличаване на туристите в столицата.

 Форматът на предложенията е напълно свободен – презентация, интерактивно видео, реален проект или др. От кандидатите се очаква да покажат процеса, по който са стигнали до същността на бранда София, целевата група и комуникацията му по ясен и последователен начин.

Организаторите канят участниците и на Деня на отворените врати.

Желаещите да участват в конкурса ще могат да се срещнат на живо с преподаватели и алумни на магистратурата, както и да получат насоки и полезни съвети за проектите си в рамките на Ден на отворените врати, който се ще проведе на 3 юни, от 10:30 ч., в Аулата на ВУЗФ.

Събитието ще започне с лекция на тема „Как да отключим креативността си“, по време на която кандидатите ще научат как да развият творческото си мислене и да го използват, за да създадат работеща рекламна кампания. Във втората част на отворения ден участниците ще имат възможност да се включат в практически уъркшопи, където ще приложат творческото си мислене, за да развият идеите и проектите си за конкурса с помощта на професионалисти от рекламния бранш.

Участието е безплатно, нужна е само предварителна онлайн регистрация.

 Повече информация може да намерите тук.

 За да участвате, изпратете разработката си на имейл: saatchi@vuzf.bg или по пощата на адрес: София, бул. „България“ 118, ет. 1, Saatchi & Saatchi.

краен срок за кандидатстване Краен срок за кандидатстване: 11 юни 2017 г. Победителите ще бъдат уведомени лично до 19 юни 2017 г., а имената им ще бъдат обявени официално на сайта на Karieri.bg.

 Източник: Karieri.bg

YOUTHub не носи отговорност за подбора на предложенията. За повече информация се обърнете към организаторите на конкурса.