Младежки бизнес фестивал, София, 4 май 2017 г.

„Младежки бизнес фестивал“ е най-голямото правено до сега събитие от „Младежки Бизнес Клуб“, насочено към професионалната реализация на младите хора в България.

място на провеждане Място: Център за образование и култура „Илиев“, София

период на провеждане Дата: 4 май 2017 г.

Целта на фестиваала е да се утвърди като традиция за клуба, за да може всяка година да представя на студентите новите тенденции в различните браншове и най-актуалната информация за кариерно развитие.

Във фестивала ще вземат участие също и утвърдените неправителствени организации, работещи в сферата на предприемачеството, информационните технологии, образованието и като цяло развитието на младите хора.

В двудневната конференция могат да вземат участие студенти от цяла България,такива ,които  са любопитни и искат да изследват нови хоризонти за развитие, както и млади хора, търсещи правилният път за своята реализация. Участието е напълно безплатно. Задължителни са само две неща: Да носите със себе си ентусиазъм с доза интерес и позитивизъм,както и регистрирация, която ще разберете как да направите малко по-надолу.

Посети фестивала ако:

– Искаш да се запознаеш с хора, които имат сходни интереси с твоите и да обмениш с тях опит и информация.
– Трябва ти нещо повече от това, което ти дава университетът, за твоя кариерен успех.
– Искаш да се срещнеш с водещи компании от бранша, който те интересува и да задаваш въпросите, които най-много те вълнуват, директно на техните представители.
– Нуждаеш се от насоки как да се представяш по – добре и да се изградиш като мечтан кадър за работодателите.

Фестивалът е подходящ за:

– амбициозни първокурсници, които искат навреме да се информират и ориентират за своята бъдеща професия
– завършващи студенти, които са на път да започнат мечтаната работа
– не толкова добри в ученето на уроци млади хора, но отличници в предизвикателствата на терен, които искат да сменят скучната си работа и търсят възможност за нова различна и интересна
– специалисти, работещи това, на които обаче, това не им е достатъчно и искат винаги да са в крак с най – актуалните тенденции в кариерното и професионално развитие.

 Ако проявяваш желание, можеш да се регистрираш оттук като попълниш регистрационната форма.