Онлайн обучение: Power point за НПО

Фондация „Работилница за граждански инициативи“  организира онлайн обучение „Power point за НПО“.

Курсът „Power point за НПО“ е систематизиран и изцяло ориентиран към работата в гражданския сектор. Предвидени са две надграждащи нива на обучение  –  за напреднали и за начинаещи. Участието в тях е безплатно, но изисква предварителна регистрация. Можеш да се регистрираш както и за двете нива, така и за всяко едно по отделно. Всяко от нивата се провежда в рамките на две онлайн срещи.

„Power point за НПО“ е част от поредицата „Технологии за добри каузи“, в която са включени още обучения за: Excel, Access и Office 365. Вижте повече тук.

Регистрирай се за Power point за начинаещи

По време на обучението ще научиш как се създава и използва компютърна презентация и как се представя пред публика с помощта на специализирани средства. Ще научиш още кои са основните правила при създаването на презентация за публика и как се използват специализирани технически средства за представяне на информация.

период на провеждане Обучението ще се проведе на 25 май от 11:00 – 12:00 ч. и на  1 юни от 11:00 – 12:00 ч.

 Регистрирайте се тук.

Надгради своите знания и умения с Power point за напреднали

В тази част на обучението ще научиш как да използваш вградените възможности на Power Point за създаване на интерактивност. Ще научиш как могат да се създават интерактивни електронни презентационни материали и тестове, които да притежават по-голяма интерактивност в сравнение със стандартните средства на компютърната презентация. Ще научиш още как да интегрираш елементи от Visual Basic for Application в твоята презентация.

период на провеждане Обучението ще се проведе на 22 юни от 11:00 – 12:00 ч. и на  29 юни от 11:00 – 12:00 ч.

 Регистрирайте се тук.

Обучението ще бъде водено от Светлана Начева, инженер компютърни системи и мрежи. Инж. Начева има богат опит в обучението на възрастни и над 18 години преподавателски стаж по Информационни технологии, дизайн и фотография.