Натали – По стъпките на новите възможности

Здравейте, готини хора !

Казвам се Натали и съм на 20 години. Винаги съм знаела, че искам да се занимавам с нещо интересно и креативно, което добре да подчертава творческата ми натура. Поради тази причина избрах да уча графичен дизайн в Нов български университет и сега, почти на финала на моята втора година там, знам, че съм направила правилния избор.

В свободното си време се занимавам с много работи и както приятелите ми се шегуват, често сякаш присъствам на пет места едновременно. Харесвам ежедневието ми да е динамично и да се записвам на всякакви курсове, проекти и обучения. Вярвам, че всяко от тях ме учи на нови различни умения, които в даден момент ще ми бъдат много полезни. Освен от дизайн, във всичките му форми и разновидности, силно се интересувам от дигитален маркетинг и особено частта със социалните мрежи. Като всички останали мои приятели, аз също ги ползвам много активно и смятам, че те улесняват в пъти комуникацията между хората. В днешно време всичко буквално е на един клик разстояние и можем лесно да достигнем до всяка точка от света, без реално да напускаме дома си. Дигиталният маркетинг е извор на неизчерпаеми възможности, стига естествено човек да ги познава добре. Нямам търпение да науча повече за тънкостите на тази сфера и затова, когато видях публикацията, че екипът на YOUTHub си търси нов стажант именно за социалните мрежи, се зарадвах изключително много.

Стажът на YOUTHub е перфектната възможност за мен, не само заради темите с графичния дизайн, маркетинга и социалните мрежи, които засяга, но и  по ред други причини. Първо, аз съм огромен, ама наистина огромен фен на пътуванията. Била съм на много места в Европа, както и на студентска бригада в Америка, но със сигурност не съм се наситила на това да изследвам непознати държави и култури.  Неслучайно идеята на младежката платформа YOUTHub ми допадна толкова, защото тя ми помага да намеря точно обмена/ обучението/ събитието, което отговаря на интересите ми. Независимо дали избера да участвам в проект от  България, или в чужбина, имам уникалния шанс да видя, чуя и науча най-различни неща. Също така съм голям фен на писането и водя собствен блог с разнообразна тематика, който, за мое щастие, става все по-популярен. Така че, вярвам няма да се учудите, стаж, който ми предлага възможност да доразвивам уменията си в дизайна и да пиша статии, свързани с различни чудесни пътешествия, ме грабна от пръв поглед.

Самоопределям се като много позитивен и лъчезарен човек. Аз не спирам да нося детското в себе си и да гледам на света с любопитство и широко отворени очи. Няма ден, в който да изляза без своята усмивка и малки розови очила. Също така съм много ентусиазирана и винаги влагам огромно количество енергия в това, което правя. Сигурна съм, че благодарение на този стаж ще науча много нови интересни неща и ще се запозная с чудесни хора. Нямам търпение всичко това да започне !

Поздрави от едно дете по душа,

Натали