Георгия – Силата да бъдеш себе си

Здравейте, приятно ми е да се запознаем. Аз съм Георгия Кирилова.
Да…..казвам се Георгия, защото името е знамение. Така каза един млад български поет, когато поставяше автограф на стихосбирката, която си бях закупила. Приех това като знак на съдбата. В името „Георгия“ се крие мощ, сила, любознателност, креативност, та дори и малко лудост.

Ученичка съм в 11-ти клас от Национална финансово-стопанска гимназия.
Виждам себе си като едно скромно, позитивно и креативно момиче, искащо да си запълни сводните летни дни с пълноценна работа, да научи нови неща. Именно тези насоки ми намериха  място сред екипа на YOUTHub.

Това съм аз: винаги търсеща възможности за развитие, за учене на нови и все по-интересни неща. Не се спирам пред трудностите, изправям се срещу тях и се боря, за да ги победя и да се науча от тях.

Обичам предизвикателствата. Това видях в стажанската програма на YOUTHub – едно пътуване из дебрите на дигиталния маркетинг. Защото няма стока без реклама.

Като бъдещ студент, до този момент съм се насочила в сферата на маркетинга. При интервюто, което ми беше проведено, интересът в мен се запали още повече. Възможността да работя с платформи като WordPress, Trello, да поддържам социалните мрежи на организацията  ще позволи информацията да достига до читателя по възможно най-лесен и достъпен начин. Какво по-прекрасно от това?

В днешно време информацията, от която се нуждаем, трябва да бъде преди всичко достоверна, систематизирана и лесно достъпна. Това е нашата цел с Михаела и Мадлен
Толкова много възможности само в един стаж.