Младежки форум Теленор 2017 „Digitalization for Peace“ в Норвегия и Тайланд

Искате ли да участвате в едногодишна програма, която предизвиква младите лидери да се справят с големи социални въпроси?

място на провеждане Място: Осло, Норвегия и Банкок, Тайланд

период на провеждане  Период на провеждане: 8 – 11 декември 2017 г. и май 2018 г.

младежки форум Теленор

В партньорство с Нобеловия център за мир, Младежки форум Теленор е глобална платформа, изградена върху идеята за „дигитализиране на мира“. Тя предоставя на младите лидери от цял свят арена да се съберат и да се справят с глобалните, социални предизвикателства. Пътуването започва в Осло през декември, през седмицата на церемонията по връчването на Нобелова награда за мир.

Като избран делегат вие ще създадете екипи, като всеки отбор ще бъде посветен на социално предизвикателство. Ще прекарате първите си дни заедно, като разработите план за създаване на диалог, ангажираност и потенциално решение, използващо цифрова технология, за това как може да се реши това предизвикателство.

Пътуването продължава практически след напускането на Осло, като екипите изпълняват плановете си от родните си страни. Ще се срещнете отново в Банкок, където ще продължите да работите с Нобеловия мирен център и ще започнете процеса на създаване на дигитални изложби за вашия проект.

 Изисквания към кандидатите:

  • Възраст межди 20 и 28 години
  • Постоянно да пребивавате в един от пазарите на Теленор
  • Да сте студент или да сте наскоро завършил висше образование (университетска диплома или еквивалент)
  • Да имате опит в работата за социално благо, като например доброволческа дейност, активизъм или други ръководни роли
  • Отличен на английски език, както писмен, така и говорим.

Имайте предвид, че предполагаемият ви ангажимент за време като част от Младежкия форум ще бъде около 2 часа седмично извън събитията в Осло и Банкок.

 За да кандидатствате, попълнете апликационната форма, като приложите допълнително свое CV и разкажете в до 300 думи, защо искате да вземете участие в Младежки форум Теленор.

краен срок за кандидатстване Краен срок за кандидатстване: 15 август 2017 г.

 Източник: Теленор