Младежки обмен „Различен си и ти, но видян с моите очи“ в Узана, България, 22 – 30 август 2017 г.

CET Platform Bulgaria търси 7 младежи на възраст от 16 до 29г. за участие в младежки обмен „Различен си и ти, но видян с моите очи“, който ще се проведе в периода 22-30 август, 2017г., в Узана, България.

място на провеждане Място: Узана, България

период на провеждане  Период на провеждане: 22.08-30.08.2017г.

Организатор: CET Platform Bulgaria

 Профил на участниците:

  • между 16-29 години;
  •  активно лице / студент / доброволец;
  • участие в НПО / студентски съвет и др .;
  •  над 29 години и иска да бъде лидер на група;

Проектът е подготвен и ще се проведе на базата на методология, която акцентира върху активното участие и анганжираност на всички, които участват. Поради тази причина програмата е предмет на редовни промени и адаптации преди и по време на проекта. Предвидените дейности са ледоразбивачи, ролеви игри, тиймбилдинг и дейности на открито, дебати, отворени пространства и няколко семинара за развиване на житейски умения и компетенции, полезни за всеки младши работник. Работните методи са : „Умение за учене“, „Учител на връстници“ и „Връзки с връстници“.

Програмата е разработена с логически поток, който започва с въведение в понятията и постепенно навлиза в темата, да се свърши работата по създаването от страна на участниците на практически резултати. По този начин проектът ще приключи с документ съдържащ цялата информация, събрана в обучението.

 Повече информация може да намерите тук.

 Такса за участие: Организаторите ще възстановят 100% от допустимите пътни разходи както следва за всяка държава:  Bulgaria – 180 €    Croatia – 275 €    Serbia – 180 €   Romania – 180 €     Macedonia – 180  €

 За да кандидатствате, попълнете апликационната форма тук. 

краен срок за кандидатстване Краен срок за кандидатстване: 01 юли 2017 г.

 За контакт: bulgaria@cetplatform.org

 Източник:  CET Platform Bulgaria

YOUTHub не носи отговорност за подбора на участници в младежкия обмен. За повече информация се обърнете към посочената изпращаща организация.