Обучителен курс – Анкара 22.07-29.07.2017

Търсят се желаещи да се запишат на обучителен курс  „Оценка на риска и управление на риска в младежки проекти“ – Анкара, 22.07 – 29.07.2017

място на провеждане Място: Анкара – Турция

период на провеждане  Период на провеждане: 22.07 – 29.07.2017г.

Организатор: Hacettepe University

 Профил на участниците: младежки работници, обучители, младежки лидери, ръководители на проекти, създатели на политики за младежта, ментори, мениджъри и работници, младежки участници.

Програмата за действие ще бъде разработена така, че да подпомага участниците в разпознаването на начина, по който възприемат риска и да прилагат обучението в работата си с младите хора в своите организации.

Участниците ще дойдат от различни нива на разбиране за това какъв е рискът, така че програмата ще бъде разработена, за да се гарантира, че от ранен етап те ще имат общо разбиране за това. Програмата ще се съсредоточи върху различните елементи, които оформят реакцията на хората на риск, т.е. правно измерение, обичаи, нагласи, житейски опит, реакции на нови среди, използване на властта и как се определя злоупотребата в различните култури. Целта на курса е да повиши качеството на международните проекти в програмата „Младежта в действие“ чрез развиване на компетентността на участниците в оценката на риска и управлението на риска.

 Повече информация може да намерите тук.

 Такса за участие: няма

Всички разходи за транспорт, настаняване, изхранване и материали се покриват до определена сума за всяка държава.

  За да кандидатствате, попълнете апликационната форма тук.

краен срок за кандидатстване Краен срок за кандидатстване: 04.07.2017 г.

 За контакт: YUSUF YILDIRIM – 00905054291265

 Източник: SALTO – YOUTH

YOUTHub не носи отговорност за подбора на участници в обучението. За повече информация се обърнете към посочената изпращаща организация.