Стани част от „Event Management“ екипа на AIESEC в България

За първи път в историята на AIESEC в България имаш възможност да станеш част от екипа, който организира големите младежки форуми.

период на провеждане Период на провеждане: 01.07.2017 – 31.05.2018  г.

AISEC развива лидерския потенциал у младите хора от 1948 насам и членовете се стремят да запалят интереса на младите хора да допринасят за изграждането на по-добър свят. Това се случва посредством големите младежки форуми, които AIESEC в България традиционно организира всяка година.

Ето и събитията, които ще организира екипът:

YouthSpeak Forum: най-големият младежки социален форум в България, който адресира Целите за устойчиво развитие – тяхното разпознаване, въвеждане в България, ролята на институциите, бизнеса и младите хора. Форумът цели да вдъхнови и ангажира младите хора с глобалните цели, както и да им представи различни начини да допринасят за тяхното постигане в България.

Бизнесът в Действие: бизнес форум с над 14 годишна история, който цели да изгради мост между младите хора, за да намали нивото на млади хора, които нито работят, нито учат или се обучават. Форумът събира на едно място вдъхновяващи лектори, предизвикателни симулации, бизнес казуси и много работилници, чрез които младите хора се докосват до истинския бизнес.

Екипът „Event Specialists“ ще се състои от 6-ма души, като всеки ще има различни роли и отговорности свързани с подговката на събитията. Екипът ще бъде воден от един лидер, който ще направлява отговорниците за следните области: PR, Делегати, Логистика, График и Дигитален маркетинг.

Какво получаваш като част от екипа?

  • Развиваш своите лидерски качества, меки и твърди умения в областта на „event management”
  • Изграждаш мрежа от контакти в бизнес и НПО средата
  • Изживяваш неповторимия опит от работа в екип с млади, мотивирани и смели млади хора, които искат да променят света

 Повече информация може да намерите тук.

 За да кандидатствате, трябва да изпратите CV и отговор на посочените от AISEC въпроси по имейл на nayden.rashkov@aiesec.net и angel.stanchev@aiesec.net. Процесът е обяснен подробно на последната страница във формата за кандидатстване.

краен срок за кандидатстване Краен срок за кандидатстване: 30 юни 2017 г.

 За контакт: Найден Рашков

 Източник: aisec.bg

YOUTHub не носи отговорност за подбора на кандидатите.  За повече информация се обърнете към посочените контакти.