Стажантска програма за автори на статии

ImediaGroup.bg си търсят стажанти, които да станат част от тяхната първа стажантска програма. В края на стажа най-добре представилите се стажанти ще имат възможността и да се присъединият към екипа.

период на провеждане Период на провеждане: 3 месеца на непълно работно време

 Изисквания към кандидатите:

  • много добра езикова култура
  • желание да развивате своите умения в писането на текстове и статии
  • интерес към темите, които техните медии развиват (Литература, музика, кино, пътувания, спорт, здраве, мода, технологии и др.)

ImediaGroup.bg е навлизаща на медийния пазар група, която има огромни амбиции в сферата на онлайн културната и лайфстайл журналистика. Нашето медийно портфолио се състои от 6 сайта, които имат различна насока и концепция, но всички отстояват едни и същи принципи на работа, качество и отношение към темите и читателите. Сайтовете Imusic, Isports, Imen, Itravel-bg, Ilady и Ihealth следват единна посока на качествено медийно съдържание в динамичната виртуална среда. Отношението ни към жълтата и евтина журналистика е без компромисно и тя няма никога да намери място на нашите страници. Ние вярваме, че нашите читатели имат нужда от модерни, качествени и богати на авторски текстове, медии, които да отговарят на техните интереси и хобита.

Във връзка с нашето желание да разширим екипа си, Ви предлагаме да станете част от нашия екип чрез нашата първа стажантска програма за автори на статии. Тя е с продължителност от 3 месеца като в края на стажа, на най-добрите стажанти ще бъде предложена възможност да станат част от екипа на ImediaGroup.bg. Стажът ще бъде основно дистанционен, но са предвидени и седмични срещи на екипа. Всички стажанти ще работят с ментор-професионалист, който ще им помага с всичко, от което имат нужда.

 Всеки един кандидат, преминал успешно стажа си, ще получи удостоверение за стаж и препоръка от ImediaGroup.bg. Одобрените стажанти ще бъдат назначени със стажантски граждански договор с „Майнд Бг“ ЕООД.

За 3-те месеца стаж, всеки от одобрените кандидати ще получи възнаграждение на стойност 200 лева.

 За да кандидатствате, изпратете чрез дадената обява следните документи:

  • Авторска статия на тема, по която се чувствате най-подготвени и, която ви вълнува.
  • Актуална автобиография.
  • При желание и мотивационно писмо, в което да споделите с нас всичко, свързано с вас, обявата и желанието ви да работим заедно.

краен срок за кандидатстване Краен срок за кандидатстване: 25 юни 2017 г.

 Източник: jobs.bg