Младежки обмен „Nature2017.jpg“ в Аликанте, 01-07.09.2017

 Sal Fuera Elche организари младежки обмен „Nature2017.jpg“ в Аликанте, свързан с фотография и опазване на околната среда.

място на провеждане Място: Аликанте, Испания

период на провеждане  Период на провеждане: 01-07.09.2017г.

Изпращаща организация: АGORA 

 Изисквания към кандидатите: участниците да бъдат на възраст от 18 до 25г.

Нашата планета е „бизнесът на всички“. Младите хора в Европа днес обикновено се опитват да живеят в градски райони, които имат малък контакт с природната среда. За да се вдъхнови младите хора да прекарват повече време в естествената природа на Европа, има нужда от привлекателни подходи към темите, свързани с опазването на околната среда, екологията, устойчивото развитие и насърчаването на опазването на околната среда.

 Проектът има защита на природната среда като централен стълб. Проектът се фокусира върху фотографията, която е популярно хоби сред младите хора в цяла Европа и по този начин открива връзка между тези индивиди и природната среда. Освен това, като предлага дискусия за изменението на климата, екологичната кампания и по-теоретичните подходи, тя предоставя възможност и за хора, заинтересовани от социологията, политиката, градоустройството, икономиката или други свързани области. Фотографията може да бъде мощен инструмент, който младите хора вече използват, позволява лесно споделяне в социалните медии, увеличава видимостта и вдъхновява други млади (а не толкова млади) хора да опазват околната среда

 За да кандидатствате, попълнете апликационната форма тук. 

краен срок за кандидатстване Краен срок за кандидатстване: 01 август 2017 г.

 За контакт: ongsalfuera@gmail.com

YOUTHub не носи отговорност за подбора на участници в младежкия обмен. За повече информация се обърнете към посочената изпращаща организация.