Спешно! Обучение „Facilitation is Easy“ в Италия, 11-18 септември

Сдружение „Професионален форум за образованието“ търси едно момиче над 18 г. за участие в интересен международен младежки проект.

място на провеждане Място: Винчи, Италия

период на провеждане Период на провеждане: 11-18 септември 2017 г.

Изпращаща организация: Сдружение „Професионален форум за образованието“

 Изисквания към кандидатите:

  • момиче на възраст над 18 години;
  • опит в работата с младежи.

Проектът ще се проведе в градчето Винчи, родното място на Леонардно да Винчи, в живописната Тоскана. Темата на проекта е свързана с ролята на фасилитатора в младежките проекти и в обучителни процеси като цяло, с разрешаването на конфликти, работата с групи, креативността, с дизайна на уъркшопи, с дейностите на открито сред природата.

Цели на проекта:

  • Предоставяне на различни инструмените за фасилитатори, които биха помогнали на участниците да работят с младежи, като развиват техните умения за личния и професионален живот;
  • Подобряване на качеството на работа на младежките работници и неправителствените организации в социалната работа;
  • Подобряване на комуникацията между организациите и изграждане на дългосрочни международни партньорства;
  • Разпознаване на образователната стойност неформналните форма на обучение – създаване на материали, които да се разпространят с цел да мотивират младежките работници.

По време на обучението ще се използват методи на неформалното образование – видеа, симулационни игри, театрални дейности, експериментални игри. Всички тези дейности ще помогнат за личностното развитие на участниците и техните организации.

 Програмата на проекта може да намерите тук.

 Таксата за участие 40 Евро, а транспортните разходи ще бъдат възстановени на 100% до 275 Евро. Настаняването и храната са поети по време на проекта.

За да кандидатствате, изпратете актуално CV на български или английски език на juliajurieva@yahoo.com.

краен срок за кандидатстване Краен срок за кандидатстване: Възможно най-скоро!

 Източник

YOUTHub не носи отговорност за подбора на участници в проекта. За повече информация се обърнете към посочената изпращаща организация.