Конференция за младежки работници „Expanding Routes“ в Унгария, 9-14 октомври 2017 г.

Търсят се участници за международна конференция в Будапеща, по време на която ще се работи върху въвеждането на иновации в сферата на младежката работа.

място на провеждане Място: Будапеща, Унгария (Groove Hostel)

период на провеждане Период на провеждане: 4-14 октовмри 2017 г.

 Профил на участниците:

 • заинтересовани обучители и доброволци, които активно работят с младежи;
 • координатори и други членове на екипа на дадена НПО, които проявяват интерес към нови иновативни методи и са готови да споделят добри практики от работата си.

Тази конференция е третата и последна част от дъгосрочния проект на организаторите „Expanding Routes“. По време на конференцията участниците ще бъдат тези, които ще движат процеса на работа – Те ще водят различни семинари, на които ще се обменят практини практики, и ще могат да представят някои проекти, които намират за вдъхновяващи. Освен това участниците ще се запознаят с работата на поне 5 местни неправителствени организации.

Ще имате възможността да:

 • Изследвате нови начини да вдъхновявате младежките работници;
 • Допринасяте с идеи за иновативни проекти в рамките на програмата „Еразъм+“, както и извън нея;
 • Създавате нови международни контакти.

Програма на конференцията:

 • 10-11.10 – отворено пространство на тема „Как да вдъхновим младежките работници и да създадем иновации в младежката работа?“
 • 12.10 сутринта – презентации относно конференцията, ЕДС и обучителни проекти на Egyesek Youth Association и представяне на поне още 5 унгарски НПО-та, заедно с националната агенция.
  12.10 следобед – семинари с участниците и поканени експерти на различни теми (примерни теми: танцови техники, импровизации, общества спрямо различните интереси, ЕДС и др.)
 • 13.10 сутринта – свободно време в Будапеща
  13.10 следобед – оценка на проекта, празнична вечеря

 Повече информация може да намерите тук.

 Има такса за участие в размер на 30 Евро, която се заплаща при пристигането. Настаняването и храната са поети, а транспортните разходи се възстановяват на 100% до 275 Евро.

 За да кандидатствате, попълнете апликационната форма.

краен срок за кандидатстване Краен срок за кандидатстване: 01 септември 2017 г.

 За контакт: Viktória Csákány

 Източник: SALTO-YOUTH

YOUTHub не носи отговорност за подбора на участници в конференцията. За повече информация се обърнете към посочените контакти.