Сподели история за рубриката „За човешкото в човека“

TrueStory.bg започват нова рубрика за човеците сред хората и техните лични истории, които ни напомнят за „За човешкото в човека“.

В новата им рубрика ще се публикават кратки лични истории за онези привидно незначителни думи, дела и мигове, които изпълват живота ни със смисъл. Рубриката е своеобразен призив да се стремим да бъдем по-добри, да оценяваме това, което имаме, и да изострим сетивата си, така че да усещаме трептенията на заобикалящия ни свят. Желанието им е тази рубрика да се превърне в разговор, в който да се включат максимално много хора, различни по възраст, пол, етническа и религиозна принадлежност, социално положение и политически убеждения.

Какво цели екипът на TrueStory.bg?

Те се стремят да покажат човеците сред хората и да разкажат истории, които внасят светлина в понякога доста мрачното ни ежедневие. Именно така се е родила и идеята им за рубриката „За човешкото в човека“.

 За да споделите една или повече лични истории с техните читателите, може да се свържете се с TrueStory.bg  на имейл адрес info@truestory.bg или през страницата им във Facebook.

 Източник: truestory.bg