Станете част от екипа на 9Academy – Координатор Събития

Академията търси ново попълнение в супер екипа си, което да стане част от организацията на бизнес академия, в която опитни специалисти предават своите знания.

 Подходяща е за студенти 3-ти/ 4-ти курс и хора, които искат да учат чрез преживяване и да се предизвикват с нови задачи и проекти.

9 Academy е бизнес академия, която създава среда за учене, развитие и реализиране на проекти и идеи на хора с различен опит, интереси и профил, но с обща визия за бъдещето.
За да подпомогне устойчивостта и развитието на тази среда, Академията търси ново попълнение в супер екипа си – „Координатор Събития“.

Позицията предполага да имате и да искате да доразвиете своите организационни, координационни и синхронни умения и нагласи!

Целите на 9 Academy са:

  • да представи и обясни как функционира една бизнес организация и каква е основната функция на всеки един отдел в нея;
  • да даде базови знания и умения в области като маркетинг, финанси, счетоводство, HR, продажби, право, ПР, граждански сектор, дигитални технологии и предприемачество, които да спомогнат за успешна кариерна реализация и развитие;
  • да даде знания и основни умения в различни бизнес направления как се стартира бизнес проект, как се развива и управлява.

 За да кандидатствате за тази позиция, изпратете ваша автобиография и отговор на въпроса „Защо?“ на lyubomira@9academy.com.

краен срок за кандидатстване Краен срок за кандидатстване: 30 август 2017 г.

 Източник: 9аcademy.com

YOUTHub не носи отговорност за селекцията на кандидатстващите. За повече информация се обърнете към 9Academy.