Обучение „Събиране и ползване на данни за каузи и застъпнически дейности“ в София, 28 – 29 септември 2017 г.

Фокусът ще бъде поставен върху сексуалното и репродуктивното здравно образование и инициативите, свързани с него.

място на провеждане Място: София

период на провеждане  Период на провеждане: 28 – 29 септември 2017 г.

Организатор: Фондация СМАРТ

Обучението „Събиране и ползване на данни за каузи и застъпнически дейности“ е организирано от Фондация СМАРТ, в рамките на международната инициатива АCT!2030.

Фокусът ще бъде поставен върху сексуалното и репродуктивното здравно образование и инициативите, свързани с него.

 Профил на участниците: Канят всички заинтересовани и мотивирани млади хора (18-35 години), които са активни в дейности, свързани със СРЗО и биха имали най-голяма полза от подобно обучение.

Освен интересна програма, са подготвени и страхотни подаръци за всички участници, а част от участниците ще имат възможност да се включат и в еднодневен тренинг по визуализация на данни, организиран от екипа на 356labs.

ВАЖНО! Участниците ще бъдат записвани за обучението по реда на изпращане на техните кандидатури, до изчерпване на наличните 25 места. В зависимост от броя получени заявки, може да се наложи да ограничим участието на представители от една и съща организация до 1.

 За всички участници (без значение от местоживеенето им) ще има осигурена нощувка и пълен храноден за датите на обучението. Пътните разходи на всички участници, идващи от извън София, ще бъдат възстановени. Всички разходи по обучението ще бъдат за сметка на организаторите.

 За да кандидатствате, попълнете апликационната форма.

краен срок за кандидатстване Краен срок за кандидатстване: 17 септември 2017 г.

 Източник: Фондация Смарт